Katarzyna Kozłowska
drinż.
Dyscyplina naukowa: technologia żywności i żywienia
Instytut: Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Moje studia i praca zawodowa są związane z SGGW. Pracę magisterską, a później doktorat broniłam na Wydziale Żywienia Człowieka i GD. Zaraz po studiach rozpoczęłam pracę w Katedrze Żywienia Człowieka, z którą jestem związana do dziś. W obszarze moich zainteresowań naukowych znajduje się przede wszystkim bezpieczeństwo żywności i żywienia, ale także żywienie różnych grup ludności, w tym osób w starszym wieku. Prowadzę zajęcia w języku polskim i angielskim. Wiedzę poszerzałam na stażach, szkoleniach i warsztatach, zarówno krajowych, jak i zagranicznych, m.in. w Kanadzie, Niemczech i Holandii. Brałam udział w wielu międzynarodowych badaniach naukowych, w tym SENECA, SeniorFoodQoL, NU-AGE. Uzyskiwałam nagrody Rektora za osiągnięcia naukowe i dydaktyczne.
Kiedy czas pozwala staram się zrelaksować, do czego potrzebny mi jest spokój, książka i muzyka (szczególnie a cappella…). Interesuje mnie historia człowieka, jego powstanie i ewolucja. Moją pasją jest nauka języków obcych. W życiu staram się odnaleźć to, co składa się na japońską filozofię ikigai.
Do tutoringu chciałabym zaprosić osoby, którym zależy na poznaniu swoich mocnych i tych jeszcze mniej doskonałych stron – jest to tzw. tutoring rozwojowy. Jeśli tak jak ja – nie tylko lubisz wiedzieć, ale także rozumieć – to pierwszy krok do wzajemnego porozumienia jest już zrobiony. Zapraszam!
Preferowany rodzaj oferowanego tutoringu: rozwojowy.