Agnieszka Tyburcy
dr inż.
Adiunkt dydaktyczny
Instytut: Instytut Nauk o Żywności
Jestem pracownikiem dydaktycznym Katedry Technologii i Oceny Żywności w Zakładzie Technologii Mleka. Prowadzę wykłady i ćwiczenia z zakresu ekonomiki i organizacji przedsiębiorstwa, zarządzania przedsiębiorstwem, etyki biznesu, zarządzania zasobami ludzkimi oraz kreatywnego myślenia. Dydaktyka jest moją pasją. Od 4 lat prowadzę procesy tutorskie (przeprowadziłam ich już 23). Pozazawodowo bardzo lubię pracować z dziećmi.
Jako tutor bardzo dobrze czuję się w tutoringu rozwojowym, który wiąże się z kompetencjami kierowniczymi, poznaniem samego siebie (mocne, słabe strony, profil motywacyjny) pod kątem przygotowania do rozmowy kwalifikacyjnej oraz przyszłej pracy. Chętnie przyjmę dwoje tutee w semestrze zimowym i dwoje w semestrze letnim. Zapraszam podopiecznych 1 stopnia studiów (z semestrów 3-6) oraz z 2 stopnia (z 2 i 3 semestru). Do zobaczenia na tutorialach!
Preferowany rodzaj oferowanego tutoringu: rozwojowy.